Toeristendagen Eersel 2017

Toeristendagen Eersel! Drie donderdagen feest!

Iedere zomer staat het centrum van Eersel drie donderdagen lang in het teken van shoppen, snuffelen en cultureel vermaak. Met de gezellige Markt en Nieuwstraat als decor weten inmiddels evenveel toeristen als inwoners uit de kempen jaarlijks de weg te vinden naar deze bijzondere zomermarkt.

Hou 27 juli, 3 en 10 augustus 2017 (11.00-17.00 uur) vrij in uw agenda, want deze drie donderdagen barst het centrum van Eersel uit zijn voegen van gezelligheid en de toegang is zoals altijd gratis!

Deze Toeristendagen Eersel zijn niet te vergelijken met een gewone braderie. Er zijn weliswaar ruim 120 kraamhouders die hun zeer uiteenlopende handelswaar aanprijzen, maar het is juist de aanvulling van de diverse vormen van straattheater die zorgen voor een perfecte en unieke combinatie. Tel daar de Bourgondische sfeer van de horeca met hun vele gezellige terrassen met live muziek bij op en zestig enthousiaste ondernemers die hun winkeldeuren wagenwijd open hebben staan voor publiek en je hebt een mooi buitenevenement dat jaarlijks maar liefst 45.000 bezoekers trekt.

De Eerselse zomermarkt pakt ieder jaar uit met hilarisch improvisatietheater, superacts en -bands. Te veel om op te noemen, maar deze ultieme zomermarkt voor het hele gezin mag u zeker niet missen!!!