Eten afhalen in Eindhoven

Je kent ze vast wel: van die dagen dat je helemaal geen zin hebt om in de keuken te gaan staan. Na een lange dag werken bijvoorbeeld. Of wanneer je niet zo’n keukenprins(es) bent, maar wel gasten over de vloer krijgt. Herkenbaar. Dan kun je gaan voor een take-away in de buurt, maar je wilt ook niet altijd een vette hap. Gelukkig hebben wij de oplossing. Je kunt namelijk voortaan ook eten afhalen bij de Bengel Eindhoven! Dat is nog eens heerlijk thuis uit eten.

Take-away in Eindhoven: snel en super simpel!

Loopt het water jou al in de mond bij de gedachte aan de beste spareribs van Eindhoven? Of heb je wel zin in een biefstuk? Of je nu van vlees en vis houdt of juist graag vegetarisch eet: ben ons ben je aan het juiste adres. Bekijk ons menu maar eens: er is voor ieder wat wils. Je keuze kunnen maken? Dan hoef je je bestelling alleen nog maar eventjes aan ons door te geven. Dat kan telefonisch (tel: 31 (0)40 – 244 07 52), maar ook heel gemakkelijk online. Selecteer een tijd en kies vervolgens je gerecht en eventuele bijgerechten. Je kunt nu via je ‘winkelwagentje’ je bestelling aan het restaurant doorgeven. Je beslist zelf of je online of in het restaurant zelf wilt afrekenen. Eigenlijk werkt het net zoals in een gewone webshop dus. Eten afhalen was nog nooit zo makkelijk. Op de door jou geselecteerde tijd staat je maaltijd klaar aan het Stationsplein 28 in Eindhoven.

Klik hier om online je afhaalmaaltijd te reserveren.

En als je slim bent.. geef je je bestelling alvast door terwijl je nog op kantoor zit. Op de terugweg haal je de maaltijd van je keuze af en thuis kun je meteen aanvallen. Zo gemakkelijk werkt onze take-away in Eindhoven. Eet smakelijk alvast!

Liever in ons restaurant komen eten?

Heb je juist zin om in ons restaurant te komen genieten? We heten je graag van harte welkom. Reserveer telefonisch via +31 (0)40 – 244 07 52 of geef online door hoe laat je wilt komen eten. We hopen je snel te zien bij restaurant de Bengel in Eindhoven!