Restaurant de Bengel Eersel

Update reserveringen 1 juni!

RESTAURANT WEER GEOPEND

Ons Bengel restaurant gaat weer open!
Uiteraard onder voorwaarden van de overheid en volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Je kan nu al reserveren voor na 1 juni, binnen in ons restaurant. (Niet voor buiten op het terras) We hebben maar een aantal plaatsen beschikbaar in ons restaurant, in verband met het coronavirus. En omdat we zo veel mogelijk tevreden gasten willen ontvangen hebben we de volgende voorwaarden:

  • Lunch: reserveren mogelijk van 11.00 uur tot 16.00 uur
  • Diner: Reserveren is mogelijk vanaf 16.30 uur; de tafel is dan beschikbaar tot 19.00 uur. Of u kunt kiezen om 19.00 uur te reserveren; de tafel is dan tot sluitingstijd beschikbaar.
  • Kom op de afgesproken tijd, niet te vroeg.
  • En verlaat het restaurant zoals afgesproken voor een veilige overgang tussen alle gasten en personeel.
  • Hou ten allen tijden 1,5 meter afstand
  • Reserveren is alleen mogelijk voor 2 tot 6 personen
  • Alle gasten dienen gezond te zijn! (Geen koorts, luchtwegproblemen, verkoudheid) Anders zijn we genoodzaakt de reservering alsnog te annuleren.
  • Reserveren voor het terras kan alleen op de dag zelf, bij slecht weer is er helaas geen mogelijk om reservering te verplaatsen naar binnen.

___________________________________

Hotel Restaurant De Bengel ligt aan één van de gezelligste pleinen van Nederland. De historische Markt in Eersel staat bekend om zijn gezellige terrasjes. Zo heeft deze Bengel een groot terras, waar u niet alleen wat kunt drinken, maar ook van onze gerechten kunt genieten.

Bij De Bengel in Eersel kunt u heerlijk genieten van een kop koffie met gebak, een lunch of een diner. Het interieur is smaakvol ingericht met een historische voorstelling van het authentieke Eersel. Als u goed kijkt, vindt u misschien ook wel één van onze bengels. Naast het eetgedeelte beneden heeft De Bengel in Eersel op de eerste verdieping een ruimte met 24 zitplaatsen, een ruimte met 60 zitplaatsen en een eigen bar. Daarnaast biedt het ruime terras een fraai uitzicht op het historische plein.

Ons hotel is voorzien van 21 kamers. De kamers bevinden zich aan de achterkant van het pand, waardoor u in alle rust in ons hotel kunt verblijven. Voor onze hotelgasten bieden wij verschillende arrangementen, die variëren van logies met ontbijt tot weekarrangementen. Al onze hotelkamers zijn rookvrij.

Openingstijden:
Maandag t/m zondag, vanaf 9:00 uur.
Keuken vanaf 11:00 uur.


Markt 13 Eersel
+31 (0)497 – 51 62 02
Online reserveren