Hotel Restaurant De Bengel Eersel

Online eten bestellen

Hotel Restaurant De Bengel in Eersel is geopend voor bezorgingen en afhalen. Voor onze hotelgasten zijn we geopend voor overnachtingen, ontbijt en diner.

  • Bestel online via  eersel.debengel.com
  • Betaal online met iDeal
  • Wij brengen uw bestelling tot aan de voordeur ( op gepaste afstand )
  • Of u kunt uw bestelling op de aangevraagde tijd bij ons afhalen, aan De Markt 13 in Eersel

Wij bezorgen ma t/m zo in Eersel, Duizel, Steensel, Bergeijk en Hapert. En van ma t/m vr ook in Bladel.

___________________________________

Hotel Restaurant De Bengel ligt aan één van de gezelligste pleinen van Nederland. De historische Markt in Eersel staat bekend om zijn gezellige terrasjes. Zo heeft deze Bengel een groot terras, waar u niet alleen wat kunt drinken, maar ook van onze gerechten kunt genieten.

Bij De Bengel in Eersel kunt u heerlijk genieten van een kop koffie met gebak, een lunch of een diner. Het interieur is smaakvol ingericht met een historische voorstelling van het authentieke Eersel. Als u goed kijkt, vindt u misschien ook wel één van onze bengels. Naast het eetgedeelte beneden heeft De Bengel in Eersel op de eerste verdieping een ruimte met 24 zitplaatsen, een ruimte met 60 zitplaatsen en een eigen bar. Daarnaast biedt het ruime terras een fraai uitzicht op het historische plein.

Ons hotel is voorzien van 21 kamers. De kamers bevinden zich aan de achterkant van het pand, waardoor u in alle rust in ons hotel kunt verblijven. Voor onze hotelgasten bieden wij verschillende arrangementen, die variëren van logies met ontbijt tot weekarrangementen. Al onze hotelkamers zijn rookvrij.

Openingstijden:
Maandag t/m zondag, vanaf 11:00 uur.
Keuken vanaf 11:00 uur.


Markt 13 Eersel
+31 (0)497 – 51 62 02
Online reserveren