Restaurant de Bengel Eindhoven

– Ivm de overname van onze locatie van De Bengel in Eindhoven zijn wij vanaf maandag 19 juli gesloten.
(je kunt natuurlijk wel terecht bij onze Bengels is Eersel, Veldhoven, Nuenen en Valkenswaard) –

• DE BENGEL OPEN •
(Deze aangepaste tijden zijn vanaf 5 juni)
Ons restaurant en ruime terras is van woensdag t/m zondag geopend van 12.00 tot 22.00 uur.
Graag reserveren voor binnen of buiten? Dit kan via de mail of telefonisch.

Mail: eindhoven@debengel.com
Tel: 040 244 07 52


Online eten bestellen

Update! De Bengel Eindhoven gaat vanaf 15 oktober ook bezorgen, afhalen blijft natuurlijk ook mogelijk

Welkom bij restaurant de Bengel Eindhoven! Je vindt ons restaurant aan het gezellige Stationsplein, recht tegenover het Centraal Station. De perfecte plek om te ontspannen na een drukke werkdag. Kom even op adem in ons gezellige restaurant, dat zeer modern en met een kleurrijke uitstraling is ingericht. Uitgerust en zin in een dagje winkelen of een avondje uit? Dan vind je op loopafstand winkels, bioscopen, casino’s, uitgaansgelegenheden en meer. Een perfecte locatie! Kom lekker warm binnen zitten, of kies op een zonnige dag voor een plekje op ons grote terras, dat plaats biedt aan ruim 80 personen. Bij ons ben je welkom voor een smakelijke lunch of een heerlijk diner, maar ook een kopje koffie met een stukje gebak behoort bij Restaurant de Bengel Eindhoven tot de mogelijkheden. En laten we tenslotte de borrel niet vergeten. Aan onze bar kun je namelijk ook diverse borrelhapjes bestellen.

Lekker en betaalbaar. Dat vinden we bij de Bengel Eindhoven belangrijk. En dat maar liefst zeven dagen per week, wij zijn namelijk altijd geopend! Eet smakelijk!

Om je vingers bij af te likken

De kaart van de Bengel Eindhoven? Dat is er eentje om je vingers bij af te likken. Er is voor ieder wat wils. Beloofd. Daarbij houden we wel van een beetje pit. We gebruiken daarom diverse specifieke Cajun-kruiden en bereiden bijna alles op de grill. Flauwe gerechten zal je hier niet snel vinden! Als we je een tip mogen geven? Onze spareribs, bereid volgens een authentiek Cubaans recept, zijn een begrip. In Eindhoven, maar ook daarbuiten. Die moet je gewoon geproefd hebben!

Spareribs bij Restaurant de Bengel in Eindhoven

Een snelle hap, of juist uitgebreid dineren? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Laat de bediening vooral je wensen weten, dan kunnen we daar zo veel mogelijk rekening mee houden.

Thuis uit eten

Heb je inmiddels ook trek gekregen, maar wil je onze gerechten liever thuis opeten? Dat kan! Bij de Bengel Eindhoven kun je namelijk ook afhalen. Dat is nog eens heerlijk thuis uit eten!

Reserveren?

Heb je juist zin om in ons restaurant te komen genieten? We heten je graag van harte welkom. Reserveer telefonisch via +31 (0)40 – 244 07 52 of geef online door hoe laat je wilt komen eten. Tot ziens!

Openingstijden:
Woensdag t/m zondag 12:00 - 22:00 uur
Keuken: 12:00 tot 21:00 uur


Online reserveren